• Groot en uniek assortiment
  • Snelle verzendingen binnen heel Europa
  • Uw specialist in exotische planten en bomen
Groot en uniek assortiment
Snelle verzendingen binnen heel Europa
Uw specialist in exotische planten en bomen

Verzenden en retourneren

Voorwaarden voor verzending

Nadat wij een bestelling van u hebben ontvangen, zoeken wij naar de goedkoopste manier van verzenden en stellen u hiervan op de hoogte. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij de goederen binnen 2 werkdagen naar u toe.

Toeslag voor koude-isolerende verpakking

Afhankelijk van uw locatie en het weer (vooral tijdens de herfst en winter), kan het noodzakelijk zijn dat we gebruik maken van extra verpakkingsmateriaal ter bescherming tegen de kou. Indien wij extra isolerend materiaal of andere benodigdheden moeten gebruiken gedurende de koude periodes en er door ons een toeslag moet worden doorberekend, nemen wij hierover contact met u op.

Vermiste of beschadigde planten

Onze kwekerij is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies van of schade aan planten, wanneer deze is veroorzaakt door het betreffende verzendbedrijf. Iedere klacht moet direct bij aflevering worden ingediend bij het verzendbedrijf wanneer er sprake is van duidelijke of verborgen schade. In geval van schade verzoeken wij u de goederen aan ons te retourneren door gebruik te maken van de door ons gehanteerde verzendwijze, anders kunnen wij u niet terugbetalen. Wij vergoeden alleen de kosten van de planten; verzendkosten worden niet vergoed.