• Groot en uniek assortiment
  • Snelle verzendingen binnen heel Europa
  • Uw specialist in exotische planten en bomen
Groot en uniek assortiment
Snelle verzendingen binnen heel Europa
Uw specialist in exotische planten en bomen
Ribes nigrum Ojebyn - pot 2 ltr

Ribes nigrum Ojebyn - pot 2 ltr

Zwartebessensap, cassis, jam; veel producten worden gemaakt van zwarte bessen. Dit soort Ojebyn is speciaal geselecteerd, juist daar waar uw op moet letten bij struikbessen. De Ribes nigrum 'Ojebyn' is het meest ziekteresistent en heeft...Lees meer

Informatie: Gewicht: 1,750 KG
Artikelnummer: 4609
Levering:
 

Productomschrijving

Zwartebessensap, cassis, jam; veel producten worden gemaakt van zwarte bessen. Dit soort Ojebyn is speciaal geselecteerd, juist daar waar uw op moet letten bij struikbessen. De Ribes nigrum 'Ojebyn' is het meest ziekteresistent en heeft geen last van meeldauw. Ook is de Ojebyn de meest smaakvolle onder de zwarte bessen - dus het minst bitter.

Zwarte bessenplanten groeien het best in de zon. Hoewel u zwarte bessen uit pot het hele jaar door kunt planten, is de beste tijd tussen oktober en maart. In deze periode slaan de planten het makkelijkste aan en hoeft u niet (of weinig) extra water te geven na het planten. Hoewel een zwarte bes meer makkelijk groeit staat hij liever niet te nat. Een goede regel is: loopt het water niet weg na een regenbui, dan is het waarschijnlijk te nat.

Gewone planten kunnen op één tot anderhalve meter uit elkaar. Als u planten gaat leiden, om bijvoorbeeld een laag hek te vullen, kunt u een kortere afstand van ongeveer 70cm. Aanhouden.
Nederlandse naam Zwartebes - Cassisbes
Totale hoogte 60-80 cm
Pot 2 ltr
Winterhardheid Volledig winterhard
Bewatering Regelmatig water geven
Standplaats Lichte schaduw/zon
Eetbaar
Verzendgewicht 1.75

Laatst bekeken producten

€