• Groot en uniek assortiment
  • Snelle verzendingen binnen heel Europa
  • Uw specialist in exotische planten en bomen
Groot en uniek assortiment
Snelle verzendingen binnen heel Europa
Uw specialist in exotische planten en bomen
Home keyboard_arrow_right Bamboe en grassen keyboard_arrow_right Liriope muscari Moneymaker - totale hoogte 30-40 cm - pot 2 ltr

Liriope muscari Moneymaker - totale hoogte 30-40 cm - pot 2 ltr

Liriope muscari Moneymaker - totale hoogte 30-40 cm - pot 2 ltr

Liriope Muscari 'Moneymaker' (Lily Cluster) is een leliegras en heeft een grotere bloemverhouding dan de andere soorten. De leliegras bloeit in augustus t/m oktober met grote langwerpige p...

Artikelnummer

6556 

Gewicht   

1,450 KG

Liriope Muscari 'Moneymaker' (Lily Cluster) is een leliegras en heeft een grotere bloemverhouding dan de andere soorten.

De leliegras bloeit in augustus t/m oktober met grote langwerpige paarse bloemen en in de herfst veranderen de paarse bloemen in zwarte bessen . De Leliegras is goed winterhard en lokt vlinders en bijen.

De Liriope Muscari is geschikt als bodembedekker en geeft over het algemeen de voorkeur aan halfschaduw. De grond moet goed worden gedraineerd.

Rond half maart kunnen de lelijke bladeren en verwelkte bloemen tot 5 cm boven de grond worden afgesneden. In april verschijnen er weer nieuwe bladeren. Je kunt oudere planten verscheuren (opgraven, verdelen en herplanten) om ze een verjongend effect te geven.

 

Informatie

Totale hoogte
30-40 cm
Pot
2 Ltr
Winterhardheid
Volledig winterhard
Bewatering
Regelmatig water geven
Standplaats
Lichte schaduw/zon
Verzendgewicht
1,45
Laatst bekeken producten
€ 4.85