• Groot en uniek assortiment
  • Snelle verzendingen binnen heel Europa
  • Uw specialist in exotische planten en bomen
Groot en uniek assortiment
Snelle verzendingen binnen heel Europa
Uw specialist in exotische planten en bomen
Cascara pot TS

Cascara - brons - D111H91 cm [pallet]

Deze unieke, bijzondere pot is licht van gewicht, super sterk en  gemaakt van polyester en steenpoeder, gemixt tot elastische emulsie. Een mal van siliconen wordt bekleed met een sterk kneedbaar materiaal wat resulteert in een...Lees meer

Informatie: Gewicht: 31,000 KG
Artikelnummer: 9152
Levering:
 

Productomschrijving

Deze unieke, bijzondere pot is licht van gewicht, super sterk en  gemaakt van polyester en steenpoeder, gemixt tot elastische emulsie. Een mal van siliconen wordt bekleed met een sterk kneedbaar materiaal wat resulteert in een supersterke pot met een luxe uitstraling.

De pot gaat geleverd worden zonder gat in de bodem zodat ze ook zeer geschikt zijn voor gebruik binnenshuis. Wil je deze pot buiten gebruiken, boor dan een gat in de bodem van de pot zodat de de wortels van de plant beschermt worden tegen vorst en water weg kan lopen.

De pot is vorstbestendig bij een goede afvoer van overtollig water. Vul de pot voor 1/3 met plantkorrels voor een goede afwatering van water en vul de pot daarna met potgrond. 


Deze pot is eco-vriendelijk, het is gemaak van gerecycled en natuurlijk materiaal en volledig recyclebaar. De opgegeven maten hebben betrekking op de buitenmaten van de pot. 
Verzendgewicht 31 kg
Overige opmerkingen Ø 111 cm
Totale hoogte 91 cm