• Groot en uniek assortiment
  • Snelle verzendingen binnen heel Europa
  • Uw specialist in exotische planten en bomen
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Home keyboard_arrow_right Planten keyboard_arrow_right Asparagus gijnlim officinalis 2 ltr

Asparagus gijnlim officinalis 2 ltr

Asparagus gijnlim officinalis 2 ltr

Uw eigen asperge in u tuin is voor veel mensen een interessante gedachte. Asparagus officinalis is de meest gegeten asperge. Enkel de jonge scheuten in de lente zijn eetbaar, zodra de knoppen open ...

Artikelnummer

6756 

Gewicht   

1,850 KG

Uw eigen asperge in u tuin is voor veel mensen een interessante gedachte. Asparagus officinalis is de meest gegeten asperge. Enkel de jonge scheuten in de lente zijn eetbaar, zodra de knoppen open gaan, krijgt de asperge een vieze smaak.

Er zijn twee varianten van de Asparagus officinaliis: groen en wit. Groene asperges zijn de bovengronds gegroeide asperges. Witte asperges krijgt u door de asperges bijvoorbeeld af te dekken. Doordat er geen zonlicht bij de asperges komt (en geen fotosynthese plaats vindt), blijven de asperges wit. Witte asperges zijn malser en in het algemeen minder bitter. Wel is het belangrijk dat de witte asperges vers zijn. De onderkant van witte asperges dient te worden afgesneden voor bereiden of consumptie.

De asperge en de tomaat groeien goed samen. Asperges houden schadelijke vormen op afstand, terwijl de tomaat de aspergekever juist op afstand houdt.

Informatie

Laatst bekeken producten
€ 6.90