• Groot en uniek assortiment
  • Snelle verzendingen binnen heel Europa
  • Uw specialist in exotische planten en bomen
Groot en uniek assortiment
Snelle verzendingen binnen heel Europa
Uw specialist in exotische planten en bomen
Fertometer

Fertometer

De Fertometer. Bemestingsmeter voor potplanten, tuin en gazon
Gedurende het groeiseizoen van alle planten, zowel met betrekking tot uw potplanten buiten op balkon en terras als uw kamerplanten binnen, heeft uw plant veel moeite om goed te...Lees meer

Informatie: Gewicht: 0,175 KG
Artikelnummer: 2253
Levering:
 

Productomschrijving

De Fertometer. Bemestingsmeter voor potplanten, tuin en gazon
Gedurende het groeiseizoen van alle planten, zowel met betrekking tot uw potplanten buiten op balkon en terras als uw kamerplanten binnen, heeft uw plant veel moeite om goed te groeien omdat de wortels hun voeding slechts uit een beperkte hoeveelheid aarde in de pot kan halen en ook de aanwezige meststoffen in de potgrond snel worden verbruikt. Het is dus van belang om te weten wanneer u moet bijmesten om een zo optimaal mogelijke groei en bloei van uw potplanten te bewerkstelligen.

Ook de planten in uw moestuin vragen om de juiste bemesting ten behoeve van een goede oogst.
De fertometer is een bemestingsmeter die zeer nauwkeurig de aanwezige meststoffen in de grond meet. Door middel van een lampje geeft de fertometer aan of u moet bijmesten of juist niet. De fertometer geeft dus direct een bemestingsadvies.

Steek de pen van de fertometer helemaal in de potgrond en druk op de knop. Als het rode lampje gaat branden zijn er voldoende of zelfs teveel voedingsstoffen in de grond aanwezig, u hoeft niets te doen. Als het groene lampje brandt is de bemesting goed, u kunt doorgaan met uw normale bemestingsprogramma. Het gele lampje geeft aan dat er te weinig voedingsstoffen aanwezig zijn en dat u direct dient bij te mesten.
Verzendgewicht 0.175 kg
€